Novi estradni rat, pevačice priznale da dele istog muškarca: „Uradila sam ono što nisam smela“ (VIDEO)

Aleksandra Tadić Cipka i Zorana Simeunović nedavno su obradovale publiku kaverom za pesmu“Žene lavice“. Kako ova numera nosi simboličan naziv, one su za Grand otkrile da li su i u privatnom životu lavice.

U izjavi za Grand, pevačice su se osvrnule na dešavanja u privatnom životu, a jedno priznanje će izazvati pravu lavinu reakcija u javnosi.

zorana i cipka

-Jesmo žene lavice, da nismo osetile tu pesmu, ne bi je ni izvele. Pesma je naravno bila veliki hit, pa smo želele da je sada osvežimo, da se sada vrati na velika vrata. Zahvaljujući Stevi Simeunoviću koji je autor pesme i koji nam je dao prava, takođe smo pitale Olju Karleušu koja nam je dala blagoslov, kolegijalno nas je podržala i hvala joj – kaže Cipka.

Kako je Zoranin suprug autor ove pesme, pevačica za Grand otkriva da li je bilo teško dobiti autorska prava od njega.

02f70e5074b87caccdd1e237f3fba706233c4823

-Kada je došlo do toga koji ćemo kaver da radimo, ja sam uradila jednu stvar koju nisam smela. Poslala sam njoj ceo spisak Stevinih pesama iz Sokoja. Steva je došao na ideju da snimimo ovu pesmu, nisam ni znala da je njegova kaže Zorana i otkriva da li se suprug naljutio kada je čuo da je poslala ceo spisak njegovih pesama:

-Nije se naljutio, zna da sam sa Cipkom najprisnija kada je kolegijalnost i prijateljstvo u pitanju. Ima poverenja i u mene i u nju i zna da to neće završiti negde gde ne treba.

Capture 62

Nakon ovih reči, Cipka se našalila sa koleginicom, a nema sumnje da će ono što je rekla izazvati pravu buru u javnosti.

-Ja volim da se našalim, pa da kažem delimo istog muškarca kada je pesma u pitanju. Steva je meni radio već jednu pesmu, lepo je prošla, žene je vole i drago mi je da je slušana i danas – zaključila je Cipka.

BONUS VIDEO – Životna ispovest Dejana Draškovića:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A.Milinković