Login/Registracija

NOVI ČIKA JOVA ZMAJ Beki Bekić i njegova ćerka stvaraju pravu muzičku magiju za najmlađe (VIDEO)

Za njegovim osmehom ludele su mnoge žene širom Jugoslavije, a sada je Beki Bekić rešio da ga izmami isključivo klincima i klincezama. Novopečeni deda nedavno je sa ćerkom Emilijom pokrenuo Jutjub kanal na kom se mogu naći dečije pesmice iza kojih stoje upravo tata i ćerka. 


Za publiku je ovo drugačije, a za mene nije jer sam ove pesme pevao još dok su moje ćerke bile male. Tako sam ih uspavljivao, a sad ćemo da vidimo šta ćemo za drugu decu da uradimo – s osmehom kaže pevač, dok njegova ćerka dodaje da inspiracija za novog čika Jovu Zmaja svakim danom sve više navire, pogoto od kad je prvi put postao deda. 

– Sad je snažan deda, pun je ideja, sad se svašta dešava – priznaje Emilija i dodaje da je zahvaljujući Bekiju i njegovim dečijim pesmicama o zubićima pobedila strah od zubara.

– Teško je naterati decu da peru zube, a kamoli da idu kod zubara, a ja sam to nekako uz gitaru uspeo – hvali se Beki koji sam piše i komponuje za klince i klinceze.

Naša ekipa imala je ekskluzivnu priliku da zaviri u muzički studio u kom ovih dana Beki i njegova ćerka stvaraju pravu muzičku magiju za najmlađe. 

Klik na video!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić