Nosila je titulu lepotice, ali joj to nije prijalo: „SMETALO MI JE, PLAŠILA SAM SE“

Većina mladih pevača odlučuje se za novu, popularnu muziku, mada mnogi tvrde da bez narodnjaka nema dobrog provoda. To potvrđuje i Milena Plavšić koja smatra da bez narodne muzike nema kvalitetnih pesama.

– Mislim da pravi nardnjaci nisu nikada otišli, neki samo ređe snimaju, a prave pesme uvek postoje i ne mogu da padnu u zaborav. Svi mi koji smo pravi narodnjaci trudićemo se da takve numere nikada ne padnu u zaborav, kao što su se trudile i kolege pre nas i starije generacije- tvrdi pevačica.

7f9dbb66d662210f7dccebeae229aa0a586c916d

Skromnost je retka vrlina među javnim ličnostima, međutim ima i onih, poput Milene, koji nikada nisu dozvolili da ih slava i popularnost ponesu.

– Ja sam svesna šta sam ostvarila, ali sam skromna i stojim čvrsto sa obe noge na zemlji. Nema potrebe da lebdim gore jer ima mnogo zvezda, velikih iz prvih redova koji su ispred mene i ja to vrlo poštujem, ali znam i gde je moje mesto. U stvari ne volim tu reč zvezda, ima uspešnih i manje uspešnih. Kada bi baš po tome gledali ko je zvezda, to je samo par njih, od Zdravka Čolića, Lepe Brene do Cece, ima ih još nekoliko- istakla je Milena.

d7e235981d0a9586b8ce0852d4eab4c6e856e3a5

Dobar fizički izgled danas je od velike važnosti za svakoga ko želi da se bavi javnim poslom, ali u vreme kada je Milena počinjala lepota je bila mač sa dve oštrice.

– Meni je drago kada mi kažu da danas lepo izgledam u mojim zrelim godinama. Kažu da sam nekada bila lepotica, ali mi je u to vreme smetalo jer sam se bojala da će me publika gledati umesto da me slušaju. Tada ako ste bili samo lepi, a ne posedujete pevanje i glas, publika je znala da vam okrene leđa. Jednostavno ako ste na nekom koncertu i vi skačete nešto a nemate glas, znali su i da vam zvižde. Mnogo se cenio glas, a lepota je bila u drugom planu. Svakako oduvek je lepo videti lepu pevačicu, tada recimo Silvanu, koja je fantasično i pevala i izgledala. Međutim danas se više gleda, nego sluša- objasnila je Milena.

d876378fe2afdad4aec67870a571deeed3c13c73

POGLEDAJTE I

Nakon smrti supruga jedan GEST vratio joj je OSMEH na lice: „Taj poziv je došao u mom NAJVEĆEM BOLU“

„TIHA VODA BREG RONI“ Pevačica otkrila kako se borila za svoje mesto: „Volela sam dekolte“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović