Login/Registracija

NJIHOVOJ SREĆI NEMA KRAJA: Kaća Živković i Emrah Emšo ZARADILI MILIONČE (VIDEO)

katarina i emrah

Uoči Nove godine, Katarina Živković i Emrah Emšo objavili su duet pod nazivom „Volim te i previše“ kojim su obradovali svoju publiku i poklonili najlepši dar za praznike.

Da je ova numera, koju je napisao Emšo, pun pogodak i već omiljena među slušaocima svedoči podatak da je, za samo nekoliko dana, dostigla milion pregleda na Jutjubu.

„Prelepa pesma, prepuna emocija“, „Savršen spoj za duet“, „Stvoreni ste za tu pesmu“, samo su neki od komentara publike koja ne može da prestane da sluša ovu numeru.

Iako su oboje verovali u uspeh ovog projekta, Kaća i Emrah ne mogu sa sakriju sreću što je za to sada i stigla potvrda od publike.

Podsetimo, on se nedavno oglasio za Grand i priznao kako je odabrao baš Katarinu za ovu pesmu, obzirom da je ranije govorio da želi duet sa drugom koleginicom.

Dugo sam razmišljao sa kim bih moga da snimim ovaj duet, jer pesma zahteva lepu i atraktivnu pevačicu i jednostavno, ovo je pesma u koju verujemo oboje. Kada je čula odmah je prihvatila saradnju, a spojio nas je naš zajednički menadžer. Siguran sam da će pesma biti slušana, jer je ovo nešto novo i drugačije. Od srca sam je napisao, a ima i nekih autobiografskih delova – otkrio je nedavno pevač.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić