Login/Registracija

Njegova ćerka danas MAMI UZDAHE MNOGIH, a supruga mu je USRED NASTUPA rekla da je TRUDNA

Milana Topalovića Topalka upoznali smo u „Zvezdama Granda“, a svoju karijeru izgradio je velikim hitovima koje je snimio nakon takmičenja.

Danas uživa u skladnom braku sa suprugom Vesnom, a njihova ćerka Helena jedna je od najpopularnijih devojaka na Instagramu o kojoj se gotovo svakodnveno piše.

Ipak, malo su poznati detalji sa početka veze Topalka i njegove žene koju je upoznao kada je imao 19 godina.

-Ja sam je upoznao kada sam imao 19 godina. Bend čiji je član bila i Vesna, zvao me je da idemo u Nikšić da pevam s njima. U to vreme je bilo rizično ići tamo. Prethodnog pevača su pretukli, a ja sam pristao da idem ako mi plate– rekao je Topalko, a zatim dodao da je ona delovala poprilično zatvoreno za nove ljude.

Bio je uporan i uspeo da joj pokaže da je „dobar momak“ , a onda je naišao je novu prepreku – momci iz benda s kojim je nastupala nisu bili srećni zbog njene veze. Uspeli su da nagovore Vesnu na rskid, ali sudbina je čudo pa se ovaj par nako nekoliko meseci ponovo pomirio.

-Videla si da nisam lud, da sam normalan, pevam, ti pevaš, ajmo da radimo zajedno, pusti šta ljudi pričao– rekao joj je Topalko u emisiji „Od A do Da“, a potom se prisetio i trenutka kada je saznao da će postati otac.

Na jednom nastupu je primetio da je Vesna slaba i da jedva peva. Rekao joj je da ide u sobu ako joj nije dobro, a ona mu odgovorila da je možda trudna.

-Jesi li trudna ili si možda trudna– upitao je on, a ona odgovorila potvrdno.

POGLEDAJTE I

EKSKLUZIVNO: Topalko o prvoj reakciji nakon veridbe: „PLAKAO SAM…“

NJEGOVOJ SREĆI NEMA KRAJA: Topalko objavio fotografiju sa ćerkom, pljušte komentari

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić