Login/Registracija

Nisu VEROVALI u njih, a oni pokazali da ljubav NIKAD JAČA: Rijaliti učesnica POKLONILA pesmu vereniku

Pevačica Ivana Krunić odlučila je da svom vereniku Banetu Čolaku priredi najlepše moguće rođendansko iznenađenje- da mu pokloni pesmu!

5ebbcb5d1aa1d6249173502b033a8d28b1883b27

Naime, Ivana je obradila numeru Severine Vučković “Nije zbog mene“ u akustičnoj verziji, a za nju snimila i spot koji neodoljivo podseća na jedan spot Dženifer Lopez.

Ona se baš poput svetski poznate pevačice pojavila u romskom izdaju, odevena u šarene haljine, sa cvetom u kosi, dok joj je gatara gledala u dlan.

8f791085682e11e5a2ab1cca821e9617faa0ec46

Na ovu ideju došla je baš zahvaljući svom vereniku koji je silno želeo da je vidi u ovom izdanju.

– Ovo je rođendanski poklon za mog predivnog Bandžija. Eto, oduvek si želeo da me čuješ kako zvučim uz gitaru– napisala je ona na svom Instagramu i zahvalila se autorima pesme na ustupljenim pravima da uvrsti ovu pesmu među još obrada koje su u planu.

……

Bane naravno nije ostao imun na ovakav poklon te ga podelio i na svojim društvenim mrežama, i javno se zahvalio svojoj lepšoj polovini na ovom iznenađenju.

Podsećanja radi, Ivana i Bane ljubavnu romansu započeli su u jednom rijalitiju, i mada su mnogi sumnjali u njihov opstanak, dokazali su da je ljubav ipak bila jača od svega.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac