Login/Registracija

NIŠTA NIJE SLUČAJNO: ZVEZDA GRANDA podelila srećne vesti baš na USKRS

Nekadašnja zevzda „Granda“ Slađana Mandić odlučila je da baš za najveći pravoslavni praznik podeli sa obožavaocima srećne vesti.


Naime, ona je objavila fotografiju iz porodičnog doma, a zatim otkrila da je njena srednja sestra Nina u bloagoslovenom stanju. 

– Konačno imam dozvolu da podelim sa svima ću postati tetka po prvi put! Moji – napisala na Slađana na Instagramu, nakon čega su čestitke počele da se nižu.

Inače, od kad se njena sestra udala, Slađana je imala samo jednu želju – da što pre postane tetka, koja je posle majčinstva, najlepša uloga za jednu ženu. 

Podsetimo, Slađana ima dva sina Kana i Nou, zbog kojih je svoju karijeru privremeno stavila na pauzu, a nedavno se u velikom stilu vratila na scenu. 

– Ja sam napravila pauzu sa razlogom, pored svega što nas je zadesilo, ostvarila sam se po drugi put kao majka. Povukla sam se s razlogom i imala sam puno vremena da radim na novim pesmama i da razmišljam o svojoj karijeri i da ne stajem od sad pa na dalje, to obećavam– rekla je nedavno pevačica koja je povratak krunusala duetom sa Željkom Samardžićem.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić