Login/Registracija

„Nisam htela da budem plavi haos“: Vanesa Šokčić otrkila kako je nastao njen nadimak

Pevačica Vanesa Šokčić i posle toliko godina karijere važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na našoj javnoj sceni.

Na početku karijere je privukla pažnju publike ne samo glasom, nego i stasom, pa su mnogi momci za njom godinama uzdisali.

Kako je pre mnogo godina zaradila čudan nadimk „Palvi haos“ koji i danas nosi u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ priznala je kako je nastao njen nadimak.

-Nadimak je nastao kada sam ja snimila pesmu „Čudan čovek“  tada sam izdala za produkciju gospodina Dragoslava Lazića. On je radio sve to oko snimanja i produkcije, ali je često gostovao i na mestima gde sam ja nastupala, pa je slušao šta pričaju ljudi. Svi su tada komentarisali ona mala plava je napravila haos, ja sam tada bila izblajhana, sve onako – rekla je ona.

Pevačica je otvoreno priznala da se tada dugo protivila svom novom nadimku jer je smatrala da je njeno ime autentično i da nije postojala druga Vanesa na estradi osim nje.

-Kada je trebala da izađe kaseta i ploča, obično se davalo ime po nekon nekoj nosećoj pesmi. Onda je on rekao da će se na omot staviti plavi haos, ja sam rekla ne, neću. Bila sam samo jedna Vanesa na estradi i to mi je bilo dovoljno. On je rekao da moram i danas me još ljudi zovu Vanesa plavi haos –zaključila je pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković