Login/Registracija

Nikolina otvorila dušu o odnosu sa suprugom: „U slučaju da ne budemo zajedno…“

Estradnim parovima nije lako, ali Nikolina Kovač i Saša Kapor uspešno su se izborili sa mnogim preprekama i padovima koje javni život nosi sa sobom. Danas ponosni roditelji i uspešni pevači mogu se pohvaliti predivnim brakom na kojem bi im mnogi pozavideli.

– U slučaju da ne budemo zajedno nekada sigurno ćemo dobro funkcionisati (smeh). Deset godina smo zajedno i nekako smo se uhodali vremenom, upoznavali jedno drugo, kao i naše mane i vrline. On je čovek koji eksplozivno reaguje na prvu, mada ja sam od onih ljudi koji trpe pa puknu. Postojala je i doza ljubomore pre, ali smo već dugo zajedno pa je sad sve to drugačije. Postoji i dalje, ali u malim količinama, u nekim granicama normale, ali je mala- rekla je pevačica.

Iako je nedavno za portal Grand Online istakla da u ljubavi nije zahtevna, te da uživa u sitnim iznenađenjima, Saša je otkrio malu tajnu njihovog odnosa.

– U poslu bolje funkcionišemo nego ovako- našalio se pevač.

Njihova ljubav krunisana je kada su postali roditelji male Nikolete i sina Nikolaja u čijem odgajanju uživaju, te neretko na društvenim mrežama dele videe sa njima na koje niko ne ostaje ravnodušan.

– Ćerkica je jako muzikalna, vidi se već da ima sluha, dok sina ne zanima ništa što ima veze sa našim poslom. Čak ne voli ni da se slika, on je toliko opuštne, neisfoliran..- istakla je ponosna mamaza Premijeru.

POGLEDAJTE I

Nikolina Kovač napravila DRASTIČNU PROMENU, pa se zabrinula da je POGREŠILA (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović