Login/Registracija

Nikolina Kovač napravila DRASTIČNU PROMENU, pa se zabrinula da je POGREŠILA (FOTO)

Pevačica Nikolina Kovač od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni važi za jednu od najlepših plavuša koja je prepoznatljiva po svojoj dugoj kosi.

Međutim, izgleda da se sa dolaskom proleća i ona uželela neke promene u fizičkom izgledu, poput mnogih dama, te je rešila za početak da promeni frizuru i stavi popularne šiške.

– Kako vam se sviđa, šiške, da ili ne?- napisala je u opisu svoje objave na Instagram profilu.

Fotka je ubrzo pridobila veliki broj lajkova fanova i koleginica te se čini da se pevačicina promena itekako dopada svima.

„Predivna promena, prelepo i stoji“, „Svakako si posebna, ali ti super stoje šiške“, „Lepoj ženi sve lepo stoji“ neki su od mnogobrojnih komentara koji su pozdravili ovaj Nikolinin potez.

Inače Nikolina je već deceniju na javnoj sceni, a svoju uspešnu karijeru rešila je da kruniše svojim albumom o kome dugo sanja.

– Moja velika želja je da izdam album i nadam se da ću uspeti da realizujem svoju zamisao. Toliko sam utkala snage i energije, svih mogućih sredstava, tako da se nadam da će sve to da bude kako treba i da ću uspeti celi taj projekat da podelim sa ljudima- rekla je za portal Grand Online.

POGLEDAJTE I

„TURBULENTNO JE“, Nikolina Kovač OTKRILA detalje braka sa Sašom

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović