Login/Registracija

Nikola Rokvić otkio koliko kilograma je izgubio za godinu dana, pa pokazao telo (FOTO)

Nikola Rokvić poznat je kao pevač koji ima dobru komunikaciju sa publikom, kao i pratiocima na društvenoj mreži Instagram pa je tako odlučio da odgovara na sva pitanja koja zanimaju njegove verene obožavaoce.

Najviše pitanja koje su mu postavljavi fanovi bilo je vezano upravo za njegove nastupe po Srbiji i regionu, pa ih je tako najviše zanimalo kada će nastupati u Splitu, Skoplju, Šapcu, Novom Sadu, a zatim i koliko je pevač visok, te koliko je kilograma uspeo da izgubi u prethodnih godinu dana.

Visok sam metar i devedeset jedan centimetar, a za godinu dana i tri meseca sam skinuo petnaest kilograma.

Nije tajna da Rokvić u jednom periodu svog života nije vodio računa o zdravlju, te da se osećao bezvoljno i neuredno živeo što je dovelo do gomilanja neželjenih kilograma. Nikola je priznao i da je sve što mu se izdešavalo loše odrazilo na njegovo zdravlje, a stresan period nakon gubitka oca, uticao je prvenstveno na kilažu koja je došla na 110 kilograma.

Rokvićeve pratioce između ostalog zanimalo je i kako se snalazi sa troje dece, na šta je on kratko odgovorio:

Odlično.

Kada su ga fanovi pitali za mišljene o Svetlani Ceci Ražnatović pevač je odgovorio:

Velika zvezda, moja drugarica – a Nikolin odgovori na svom instagram profilu podelila je i folk diva.

Podsetimo, pevač i cela njegova porodica prošli su kroz težak period kada je njegov otac Marinko oboleo od opake bolesti zbog koje je preminuo u novembru 2021. godine, kada je Nikola zapostavio sebe i brigu o svom zdravlju.

Foto: Instagram/Printscreen/nikolarokvic ,
Autor: I.Grk