Login/Registracija

NIKADA se nisu sreli a napravili pravi BUM: Severina i Azis ukrstili glasove za njen NOVI ALBUM (VIDEO)

Dugoočekivani novi album, Severina je najavila singlom “Fališ mi“, ujedno i prvom snimljenom pesmom s novog albuma, gde prvi put sarađuje s bugarskim pevačem Azisom.


– Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali veliki za ovu pesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Od kada se pesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je da mi se pridružio. Znam da ste dugo čekali na novu pesmu i falili ste mi… Nadam se i ja vama– rekla je pevačica.


Autor muzike, teksta i aranžmana je Filip Miletić, ujedno kompozitor i muzički producent celog Severininog novog albuma, dok spot potpisuje reditelj Nemanja Novaković.


Zanimljivo, Severina i Azis se nikada nisu sreli, a spot su zbog pandemije pojedinačno snimali u razmaku od mesec dana. Spot, u čijoj produkciji je učestvovalo više od 50 saradnika, sniman je u klubu Lafayette, a za potrebe istog koreografiju za Severinu, pozorišne baletane i klupske plesače potpisuje Milica Cerović.

Poslušajte!

Foto: Sanela Babić,
Autor: Grand.Online