Login/Registracija

NIKAD VIĐENO – Momčilo Bajagić Bajaga na koncertu sa Pericom Vasićem i „Gipsy Rhapsody“ bendom

Pevač Momčilo Bajagić Bajaga istinska je zvezda naše muzičke scene, sa stažom dugim četiri decenije. Nestupiće na predstojećem koncertu “Perica Vasić i Gipsy Rhapsodi band – Crno beli svet” koji će se održati 22. novembra od 20h u MTS Dvorani. 

Perica Vasić frontmen orkestra je imao priliku da saradjuje sa Bajagom na puno njegovih muzičkih projekata, a jedan od poslednjih je na filmskoj muzici “Ni na nebu ni na zemlji”. Na poziv Perice Vasića, Bajaga se odozvao sa zadovoljstvom da bude jedan od gostiju ovog muzičkog spektakla.

Na pitanje ko je po njemu jedan od najboljih narodnih muzičara, Bajaga je odgovorio: – Perica Vasić je po meni jedan od najboljih violinista ne samo kod nas, već i u Evropi.

Momčilo Bajagić Bajaga će te večeri otpevati neke od njegovih najvećih hitova uz potpuno drugačiju pratnju i aranžmane Orkestra “Perice Vasić i Gipsy Rhapsody band” gde ce prisutna publika imati priliku da čuje i vidi nesto novo, kada je u pitanju ovakav spoj.

Pored Bajage na sceni će nastupi i Slavko Banjac, Aca Ilić, Biljana Jevtić, Nadica Ademov, Radiša Urošević, Jelena Broćić, Jana, Beki Bekić, Raša Pavlović, Danka Stojiljković, Zorica Minić, zatim Nemanja Kujundžić, Perica Vasić, Renato Henc, Nataša Stajić, Ferid Avdič, Perica Veljković, Barbike,Bane Vasić, Miša Mijatović, Aca Čergar, Borko Radivojević, Aca Krsmanović, Aleksandar Kovačević, Muamer Kebić, Ivan Radovanović, Vlada Maričić, Zoran Djordjević, Ana Rucner.

Karte su u prodaji na blagajnama Mts Dvorane i Ticket.rs.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić