Login/Registracija

NIKAD VIĐENA FOTKA: Voditelj kao od MAJKE ROĐEN, svi se pitaju „Kako stoji šešir?“

On je bio čovek koji je iznedrio mnoge zvezde, i čiji se aforizmi i fore i dan danas pamte i prepričavaju, iako mnogi ne znaju da iza istih stoji Milovan Ilić, poznatiji kao Minimaks. 

Sa sagovornicima bio je na „ti“, što je u vreme njegove najveće popularnosti bilo neobično,a gledaocima se obraćao sa „Dragi moji i drage moje“, dok je emisiju uvek odjavljivao sa „Ćao, nema više“. 

Iako ga današnje generacije ne poznaju, oni stariji znaju da je Minimaks postavio standarde vođenja talk show-a, kao i estrade. Tako je svojevremeno na nagovor fotografa i prijatelja Zorana Kuzmanovića Munje pozirao kao od majke rođen, a da ne bi pokazao previše, intimni deo tela pokrio je šeširom. 

– Ja sam ga nagovorio da se slika ovako sa šeširom, kao muškarčina. To je negde bilo pre 25, 30 godina za neke novine – otkrio je čuveni fotograf u Grandovoj emisiji, a na pitanje voditelja Živojina Krstića da mu pojasni kako je stajao šešir, celokupna ekipa Grand televizije prasnula je u smeh. 

– Je l’ bio vezan ili zakačen? – pitao je voditelj.

– Dobro sad, ideš baš u detalje. Nešto tako (smeh), kao i današnje pevačice koje kao nemaju ništa ispod, a u stvari imaju, ali nameste da se ne vidi – odgovorio je Munja kog za čuvenog šoumena vezuju lepi trenuci. 

– Mića je bio lafčina, mnoge noći i jutra proveli smo družeći se- istakao je Munja pred čijim objektivom su se obnažile mnoge zvezde, pa i Minimaks. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić