Login/Registracija

„NIKAD NIKOM DA SE NE DESI OVA BOL“: Vesna Dedić se potresnim rečima oprostila od nastradalog sportiste

U teškom saobraćajnom udesu na putu Cetinje-Budva na Obzovici juče je poginuo jedan od najboljih crnogorskih automobilista 28-godišnji Nikola Asanović.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije sa mesta nesreće, na kojima se vidi smrskan automobil nesrećnog sportiste, a vest o njegovoj iznenadnoj smrti pogodila je sve. 

28e4bafe3c78d31dcd611910cf108625ca6b2d02

Crna Gora se oprašta od proslavljenog sportiste, a među njima je i mnogo poznatih ličnosti kao što su Vesna Dedić, Danijel Alibabić i dr.

Budući da ga je gledala kako odrasta Vesna se potresnim rečima oprostila od Asanovića. 

546960c581bbbffb0113899666d2f98b3ae3a83a

– Poslednji pozdrav Nikoli Asanoviću, rekorderu brojnih staza, višestrukom državnom šampionu, osvajaču trofeja na evropskim takmičenjima… Nikom nikad da se ne desi ova bol koju delimo sa Kaćom i Goranom svi mi koji smo sa celom porodicom Asanovic delili najlepše trenutke naših života na Pržnom, pratili te kako odrastaš i navijali za tebe. Počivaj u miru Nikola, gde god da si odneo zauvek Kaćinu lepotu i Goranovu hrabrost – slomljeno je napisala voditeljka.

Nikola je višestruki prvak Crne Gore i rekorder više staza i osvajač trofeja na evropskim takmičenjima. Ambicije mladog momka ovoga puta bile su velike, ali, na žalost, nije uspeo da ih ostvari.

……

Asanović je bio naslednik svog oca Gorana i starijeg brata Miloša, koji su pre njega osvajali titule šampiona na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić