Login/Registracija

„Nije to strah“ Ćemo otkrio kako se osećao u trenucima kada mu je život visio o koncu

Pevač Amel Ćeman Ćemo danas ne želi da se seća teške traume koju je doživeo kada mu je život visio o koncu. Pevaču je naime nakon jednog naizgled bezazlenog zdravstvenog problema došao u situaciju da mu saopšte stravičnu dijagnozu koju niko ne želi da čuje.

Pevač je dugo sve to držao u sebi, želeći da zaštiti svoje najbliže, a o tome kako je lično to prežovljavao govorio je za Grand.

CEMO ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 11 ok

-Ne želim da se vraćam na tu temu, to je iza mene. Sve proizilazi iz nas samih, kako zračiš tako i privlačiš, prijatelji igraju veoma bitnu ulogu u tim teškim momentima. Bogat sam čovek, imam prijatelje, bili su uz mene. Moram priznati, dosta stvari sam zadržao za sebe, zaštitio porodicu, prijatelje, određeni krug ljudi je znao 90% situacija što se tiče mog zdravstvenog stanja – rekao je Ćemo.

CEMO ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 17 ok

On je priznao da mu razumljivo nije bilo nimalo svejedno.

-Taj osećaj je jako čudan i ne želim niko da ima taj osećaj. Nije to strah, ne znam kako bih to opisao. Pokušavam da zaboravim, to je jedan najteži trenutak u mom životu. Ne treba da se sećamo ružnih stvari, treba isključivo da pamtimo lepe i da isključivo širimo ljubav – rekao je Ćemo.

cemo2

U tim trenucima prijatelji su ipak igrali bitnu ulogu, bez obzira što nisu bili potpuno obavešteni o njegovom zdravstvenom stanju.

-Najbitnije je da imaš prijatelje, ja zaista jesam dobar čovek i imam prijatelje u svakom smislu te reči. I kada treba da se ne složiš sa nečijim mišljenjem, oni su vrlo biti ne samo u teškim momentima, nego i u lepim – rekao je Ćemo koji je danas jači nego ikad i koji uživa u ispijanju kafa i čajeva sa prijateljima.

BONUS VIDEO: Nakon suza u „Zvezdama Granda“ Atomska Mina otvorila dušu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić