Login/Registracija

NIJE SVE TAKO BAJNO: Pevačica otkrila ŠTA JE MUČILO NAKON POROĐAJA: „Sama sam sebi napravila PROBLEM“

Pre nešto više od mesec dana, Marija Mikić ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi, a svoju sreću svakodnevno deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Iako se neke majke nakon porođaja suočavaju sa različitim emotivnim stanjima, Mikićevu ćerkica ispunjava i tvrdi da je ona nešto najlepše što joj se desilo u životu.

– Ovaj osećaj ne može da se meri ni sa čim, i najveće uživanje ikada ali ono što je mene najviše mučilo jeste što sam imala ritam da ležem u 3, 4 ujutru i onda se deilo to da sam sama sebi napravila problem i bila sam kao zombi prvih mesec dana– priznaje pevačica koja je odlučila da promeni taktiku kako bi se u potpunosti posvetila svojoj mezimici.

– Napokon sam prihvatila savet koji su mi dali da spavam kada beba spava i sada se ja trudim da to radim, ali i ona je sada počela da spava noću i po 6 sati tako da ću se uskoro preporoditi– smatra ona.

Njena Đurđa postala je njen  centar sveta, ali to ne znači da je pevanje palo u drugi plan, jer već razmišlja o povratku na scenu.

– Ja sam takav tip i pričala sam sa dosta ljudi i rekli su mi samo da je srećna mama dobra mama. Prosto fali mi da me ispunjava posao jer ja radim od šesnaeste godine i vraćam se polako da otpevam makar jednom nedeljno da me mine želja, ali onaj pun gas videćemo– rekla je u emisiji „150 minuta“.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić