Login/Registracija

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA: Pevač otkrio nepoznate detalje filma o Tomi Zdravkoviću

Pevač Nemanja Nikolić proslavio se učešćem u „Zvezdama Granda“ i već nakon prvog pojavljivanja na Grandovoj sceni postao jedan od miljenika publike.

Neretko ističe da mu period takmičenja izuzetno nedostaje, te da u skorije vreme planira da iznenadi publiku na jedan neobičan način i time obeleži dvadeset godina karijere.

– Mi iz „Zvezda Granda“ smo preko noći postali popularni i to je trajalo par godina, ali pojavljuju se nova lica, pa je ta popularnost nekako opala. Treba opstati i plivati sve vreme, ali na primer nas šestoro iz prve grupe trajemo evo već osamnaest godina. Ako Bog da za dve godine ćemo napraviti neku zajedničku turneju i mi pojedinci već pričamo o tome, dogovaramo se. Skoro sam dobio mnoge komentare poput „Ja sam na vašem nastupu 2005. godine upoznala svog supruga i imamo najsrećniji brak“ i to mi je baš lepo kada čujem- ispričao je pevač i dodao da je obeležavanje dve decenije karijere za njega veliki izazov.

Još tokom takmičenja u popularnom šouu mnogi su tvrdili da Nemanjina boja glasa podseća na vokal velikog Tome Zdravkovića. Upravo o njemu snimljen je film koji je dotakao srca mnogih, međutim Nikolić nije jedan od njih te je bez dlake na jeziku otkrio šta misli o samom filmu.

– Gledao sam film, ali nisam plakao. Nije me dodirnulo uopšte jer smatram da Toma nije predstavljen kako treba, samo je napravljeno da film bude gledljiv, a ja sam neko ko mnogo toga zna o njemu. Meni je poklon za moj osamnaesti rođendan knjiga „Antologija i biografija Tome Zdravkovića“ i sećam se jedva sam čekao da odu gosti da pročitam knigu. Kada sam boravio po Americi i Kanadi družio sam se dosta sa nekim njegovim prijateljima i ispitavao sam ih o njemu. Po mom mišljenju film je urađen dvadeset posto, a mnoge moje kolege se slažu sa mnom u tome. Svakako film kao film je fenomenalan- iskren je bio Nemanja.

POGLEDAJTE I
PITA ZA DRUGA: Pevač traži partnerku za INTIMNO druženje, u sve uključen i njegov kolega

HIT OGLAS PEVAČA: „Tražim žensku, lep sam, samo Beograd dolazi u obzir“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović