Login/Registracija

„NIJE MI SE NI JAVIO“ Sloba Đurković obradio hit Mikice Bojanića, pevač se oglasio i rekao šta misli o kolegi (VIDEO)

Snimanje novih pesama pevače često košta kao cena prosečnog automobila u Srbiji, zato se sve više njih odlučuje da ostane u formi i igri i to sa obradom tuđih hitova, što postaje sve popularnije među estradnjacima. 

Ali i snimanje kavera nije jeftino i zahteva od pevača da zatraži posebnu dozvolu od autora ili izvođača pesme koju želi da prepeva. Međutim, Sloba Đurković novim kaverom zatekao je kolegu Mikicu Bojanića čiji je stari hit „Dajte mi neki alkohol“ obradio. Tim povodom, oglasio se sin folkera Miloša Bojanića i otkrio šta misli o potezu svog kolege.


– Sloba me nije zvao da mi kaže da će da obradi tu pesmu, verovatno je kontaktirao autore Peru Stokanovića i Raleta Ratkovića koji su uradili muziku, tekst i aranžman za tu numeru. Najiskrenije ne zameram mu zbog toga, već mi je drago što je neko oživeo singl iz 2002. godine, a još ako je to mlađi kolega, čast je još veća. To znači da pesma i te kako vredi – rekao je Mikica za Grand Online i dodao da je tek danas čuo Slobin kaver. 

– Dopada mi se, doneo je na svoj način i nadam se da će se i moja i njegova verzija slušati, jer najbitinije je da pesma živi, a ko je peva, manje je bitno – sa osmeh je zaključio Mikica i poželeo Slobi milionske preglede jer zaslužuje zbog uloženog truda, utrošenog vremena i novca. 

Ukoliko ste propustili da čujete Slobinu verziju pesme „Dajte mi neki alkohol“, možete da je poslušate u videu ispod. 

Poslušajte i Mikicinu verziju, pa sami prosudite koja je bolja. 
Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I. Ankić