Login/Registracija

NIJE KAO DRUGA DECA POZNATIH Emilija Bekić: „Kritikujem tatu“ (VIDEO)

Dok se deca mnogih poznatih ličnosti hvale skupocenenom garderobom i luksuznim putovanjima, ćerka Bekija Bekića ide drugačijim, skromnijim putem. Mada je i sama krenula očevim stopama i sa njim pokrenula Jutjub kanal „Beba B“, koji je osmišljen da kroz pesmice uči i zabavlja najmlađe, Emilija se i dalje navikava na medijsku pažnju koju je dobila. 

– Prvo mi je bilo jako čudno pogotovo pojavljivanje na televiziji, nisam navikla na to, jer sam inkognito po tom pitanju. Ali ok, odrasla sam uz muzičare, tekstopisce, pevače i ne gledam na to čudno, ali prosto sad kad sam ja u tome vidim da ima mnogo posla- priznaje Emilija koja se sada sve češće pojavljuje u medijima kako bi sa tatom predstavila projekat na kom vredno radi i koji beleži neverovatan uspeh kod dece.


I dok tata Beki piše i komponuje dečije pesmice, Emilija ih peva, ali uz tatinu pomoć. Kaže da, iako Beki ima 40-godišnje muzičko iskustvo, često je ona ta koja vodi muzičku priču dečijeg kanala „Beba B“.

– On uživa u ovome što radi sa mnom, to je nešto potpuno novo i drugačije od onoga što je radio. Ipak, i kada pevamo, ja ga više puta vraćam jer krene da peva trilere (smeh). Mnogo je zanimljivo i često mu se dešava. Jeste moj tata, ali je profesionalac u poslu i stvarno zna da se prešalta iz dečijeg moda u odrasli – s osmehom priča i otkriva šta se ovih dana krčka u njihovom studiju. 

Kakvo iznenađenje su nam priredili Emilija i Beki, saznajte u videu!

Autor: I. Ankić