Login/Registracija

“Ni sa 20 godina starije čike NISU MOGLE DA ME KUPE za torbicu“ Stanija PROGOVORILA o prostituciji

Učešćem i pobedom u rijaliti programu “Farma“ Stanija Dobrojević pokazala je da je ljubimica nacije. Iako je prva “donela“ zanimanje starlete u Srbiju i počela sa promovisanjem svog fizičkog izgleda i atraktivnosti, zavolele su je mnoge žene pa čak i one starije čiju je naklonost jako teško dobiti.

Stanija objašnjava da je to zato što je u rijalitiju pokazala svoje kvalitete i dala primer da se u 21.veku može izgledati dobro a uz to biti obrazovan i raditi. Kada se prvi put prijaliti za učešće u ovom formatu, o novcu nije ni razmišljala, a danas od toga zarađuje najviše.

– Našla sam se nespremna u prvom rijalitiju. Sve je bilo pompezno, mediji su samo o tome pisali, našla sam se u žiži interesovanja i tada nisam razmišljala o zaradi. E sada kada imam status u tom rijalitiju, sad idem zbog honorara a poslednja dva učešća su mi obezbedila ovaj lep stan koji sada opremam– iskrena je bila Stanija u “Zvezde Granda Specijalu“, pa dodala da to ipak ne može svako.

– Mnogi dođu da učestvuju bez honorara da bi postali popularni, da im bude odskočna daska. Ako se dobro kotiraš, sledeće godine dobiješ honorar, pa te publika prihvati pa ako televizija zaradi od tebe,..znači sve to ide nekako uzajamo i sve je povezano- objasnila je ona.

Na početku njene karijere mnogi su je povezivali sa prostitucijom iako se od koleginica starleta razlikovala po mnogo čemu. Dok su druge devojke šetale po mondenskim mestima, pozirajući u brendiranim krpicama, Stanija je radila i zaradila, te novac trošila na potrebne i korisne stvari, dok je nosila pristupačnu garderobu.

Kako sada ima diplomu, ozbiljnu vezu i svoj stan, mediji su počeli da je izdvajaju od ostatka njenih koleginica.

– Prostitucija je ranije bila povezena sa celim šoubiznisom a sada je nekako vezuju za starlete. Starlete u Americi su atraktivne devojke koje nemaju zanimanje već se bave svačim po malo. Rijaliti, filmovi, reklame, modeling…i ja sam to donela ovde. Vidite, mene sa 20 godina nije mogao da obrlati neki stariji čika za brendiranu torbicu jer sam ja to sebi mogla da kupim. A i nikad me nisu zanimali stariji, samo mojih godina i mlađi. Pa kad sa 20 nisu mogli da me obrlate ne mogu sigurno sa tridest i kusur- rekla je Dobrojevićeva.

Oni koji su punili medije natpisima da se Stanija bavi prostitucijom i sličnim poslovima bili su tuženi sa njene strane tokom godina, a starleta po prvi put otkriva koliko je slučajeva na sudu dobila.

– Sve tužbe na sudu sam dobila, i protiv Soraje i protiv raznoraznih. Mislite da me je iko pitao da li sam dobila tužbe? Naravno da ne. Ali barem je istina izašla na videlo- izjavila je ona.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac