Login/Registracija

Neviđene fotografije estrade: Ovako su se zvezde nekada provodile (FOTO)

MG 9276

Mnoge estradne zvezde bi najradije spalile stare fotografije, a retki su oni koji ih pokazuju ponosno. Jedan od pevača koji se ne libi da se predstavi onakvim kakav jeste, ali i da pokaže kako je nekada izgledao je popularni folker Radiša Trajković Đani.

A kako je ispred objektiva čuvenog Grandovog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje prošao svaki pripadnik estrade, ekipa Grandove redakcije rešila je da sa vama podeli do sad neviđene fotografije.

scan0001 2 2
Z. K. Munja

Za razliku od današnjice, pevači su se nekada mnogo češče sastajali u kafanama i uživali da društvo provode uz dobru pesmu. Upravo jedan takav trenutak zabeležio je Munja koji je veoma često bio svedok njihovih provoda.

Neki bi rekli fotografija zlata vredna na kojoj se nalaze pokojni pevač Džej Ramadanovski i čovek bez koga i danas ne može da prođe nijedno slavlje- Radiša Trajković Đani.

10
Z. K. Munja

Ne važi Đani oduvek za najduhovitijeg pevača na estradnoj sceni čemu svedoči fotografija na kojoj pozira sa svojom koleginicom Vanesom Šokčić.

Da se duhom nije promenio svima je jasno, ali mogi tvrde da Đaniju godine ne ogu apsolutno ništa. Mada, sudeći po ovoj fotografiji jasno je zog čega Vanesa važi za jednu od najtraktivnijih dama na javnoj sceni.

Podsetimo, Zoran Kuzmanović Munja tokom svoje bogate karjere sarađivao je sa brojnim zvezdama, a nedavno je ogolio dušu i za Grand otkrio koja njegova fotografija je najprodavanija.

-To je fotografija Miroslava Ilića. Omot albuma „Kad si sa mnom, ne misli na vreme“ prodat je u milion primeraka. Dobio sam za to tada možda nekih 200 maraka. Nisu plaćali tantijeme meni kao autoru fotografije. Sada je došlo vreme da ću morati da potražim dobrog advokata da naplatim svoj minuli rad. Nisam postao bogataš. Neke negative su mi i ukrali. Ipak, drago mi je što će buduća pokolenja moći da uživaju u onome što sam uradio. Moja omiljena saradnica je Zorica Brunclik. Njoj sam najbolji omot napravio. U to vreme me je častila sa 1.000 maraka – rekao je Zoran.

munja zk
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović