NEVEROVATNO: Pevačica smršala 10 kilograma: „Posle dva meseca su mi promenili ishranu“

35be2151cade5d1332814be50ec77c330a38d50a

Pevačica Jellena iznenadila je svoje pratioce novom objavom na društvenim mrežama novom fotografijom koja je izazvala lavine komentara.

Ona je svima pokazala koliko je smršala, ali je i otkrila kako je tekla njena dijeta i čega se sve odrekla u tom periodu.

-Stilista mi je rekao da više ne mogu da uđem ni u jednu haljinu i tad mi se upalila crvena lampica da moram da skinem kilograme. I sestra od tetke, koja je filmski producent u Americi, rekla mi je da moram da izgubim 10 do 15 kilograma jer bih u Holivudu s ovom kilažom bila zaboravljena. Iako mi nismo Holivud, ja sam javna ličnost i trebalo bi lepo da izgledam – priča Jellena i dodaje da je potražila stručnu pomoć:

– Otišla sam u centar za medicinsku estetiku u Vrnjačkoj Banji, gde ima više od 50 lekara specijalista. Krenula sam od nutricioniste, jer je najbitnije redukovati ishranu. Prva dva meseca morala sam da izbacim sve što je nezdravo – gazirano, slatkiše, hleb, pivo, vino… Za doručak sam jela pahuljice, za ručak ćuretinu ili biftek, a za večeru ribu.

Posle određenog vremena pevačica je mogla malo da se opusti:

– Posle dva meseca promenili su mi ishranu, pa sam utorkom mogla da pojedem parče pice i čizkejk. Kao i crveno meso, ali ne često. Većinu obroka sam pravila na pari– kaže ona.

Jellena kaže da joj je trebalo pola godine kako bi postigla željeni izgled.

– S tim režimom ishrane smršala sam deset kilograma za šest meseci, pa sam malo stala jer sam opet jela nezdravu hranu. Ali kada se najedem svega i svačega, onda narednih dana vodim računa o ishrani – priča pevačica i dodaje da je, pored zdrave ishrane, bitna i fizička aktivnost:

– Završila sam DIF i nama sportistima je treninga preko glave, ali moram da vežbam, pogotovo zimi. Letos, kada sam bila na moru, stomak mi je bio ravan jer sam plivala i više se kretala. Zimi su rešenje traka i bicikl u teretani. Pored toga, svakodnevno radim i vežbe za oblikovanje tela – kaže Jellena za Informer.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković