Login/Registracija

NEVEROVATNA PRIČA: Ovako je počela ljubav Bilje Jevtić i Ace Ilića koja traje preko tri decenije

Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih i najvoljenijih parova na našoj javnoj sceni.

Oni preko tri decenije uživaju u ljubavi, a jendom prilkom su govorili kako je počela njihova ljubavna priča i otkrili do sada nepoznate detalje iz privatnog života.

– Pomislio sam “Kako lepa devojka! Ko li je ona?”Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986. kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo, možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama itekako jeste – rekao je pevač jednom prilikom i otkrio kako je reagovao na to što je Biljana u tom momentu važila za najpoželjniju ženu u tadašnjoj velikoj Jugosaviji.

– Ruku na srce i ja sam bio mlad, bio sam i lep, jer kao što kažu svaka mladost je sama po sebi lepa. Iz dobre kuće, dobar dečko sam bio i prava prilika što kažu ljudi. Svi su govorili da je Bilja bila lepa, a jednom prilikom je naš prijatelj rekao da sam i ja bio lep, konačno da neko kaže pravu istinu – kazao je Aca.

Pevač priznaje da je imao sreće kada je brak u pitanju i da su on i njegova supruga vešto krili privatan život od očiju znatiželjne javnosti i da su tako uspeli da sačuvaju najdublju intimu samo za njih dvoje.

– Nama se tako namestilo u životu, imali smo i sreće… Ko zna šta bi bilo da smo mi bili mladi u vreme ovih telefona, ovih mreža, ko zna kako bi se sve to odvijalo. Teško je to, ali neko to voli i lepo se nosi sa time i daje materijala da bude što više u novinama, ja kažem svaka im čast kada to mogu… Mi smo drrugačijeg kova, teško bih ja sve to preživeo. Sreća naša što nismo mladi u ovom sada vremenu, jer ko zna u kom bi pravcu sve to otišlo- ispričao je pevač svojevremno za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković