Login/Registracija

Neverovatna ljubavna priča Marijane Mićić: Supruga upoznala na hodniku, a onda se njen život promenio iz korena

Marijana Micic

Glumica i voditeljka Marijana Mićić prošle godine dobila je ćerku Anu, a sada je ponovo u drugom stanju i u oktobru će roditi još jednu devojčicu.

Prvu trudnoću glumica je dugo čuvala u tajnosti, baš kao i identitet svog partnera. Miloš je inače po profesiji producent i sin je pevača Srđana Marjanovića, a upoznali su se sasvim slučajno o čemu je ona svojevremeno pričala.

marijana micic

-Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila – otkrila je Marijana svojevremeno. Kako je istakla, Miloš ju je promenio, ali na bolje.

-Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali ne namerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano– rekla je ranije Marijana.

Budući da je sa Milošem počela da se zabavlja u 30. godini, drugačije je gledala na muško-ženske odnose nego što je to bio slučaj kad je bila u dvadesetim.

-Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je ‘u glavi tačan’ za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem – rekla je svojevremeno Marijana, koja je jednom prilikom objasnila i da partner od nje nema nikakva očekivanja, već joj isključivo pruža podršku.

-Mogu da pođem od svog ličnog primera, ali moj partner ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da to ne radim. Jer mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe – kazala je ona.

BONUS VIDEO – Suzana Jovanović o porodici:

(Story)

Foto: youtube/instagram,
Autor: A.M.