Nesvakidašnja scena: Darko okupio bivšu i sadašnju, evo šta je razlog

0A0A3715

Darko Lazić nedavno je izgovorio sudbonosno „da“ svojoj izabranici Katarini, a veliko iznenađenje na svadbenom veselju bio je dolazak bivše supruge Ane Sević.

Iako su tom prilikom potvrdili da su u sjajnom odnosu, jedan potez bivših supružnika izazvao je lavinu komentara.

ipiccy image 4 1

Naime, Darko i Katarina došli su u društvu Ane Sević u kulturno umetničko društvo kako bi malenu Lorenu upisali na folklor.

Njih troje čekali su Lorenu da završi sa probom, a ono što je mnogima zapalo za oko je to kako su sedeli.

Darkova bivša supruga, Ana Sević, sela je između njih, a svo troje su sve vreme ćaskali i gledali njihovu mezimicu, prenosi Blic.

0A0A3856

Podsetimo, Ana Sević se na Darkovoj svadbi pojavila u pratnji svog supruga Danijela ne krijući da joj je izuzetno drago što je Darko kančno prnašao svoju ljubav.

-Darko i ja smo bili prijatelji, pre svega smo uvek i bili prijatelji, možda je bilo i bolje da smo ostali prijatelji i zauvek ćemo biti prijatelji – rekla je Ana, pa dodala o Katarini:

-Bolje da ne savetujem Katarinu, poželela sam joj puno sreće, ona mi je rekla da joj je drago što sam ovde, uzvratila sam. Imamo jednu osobu koja je iznad svega i uvek će biti tu. Darko je svestan da Lorena provodi vreme sa Danijelom i divni su odnosi zaista. Darko i ja smo sa sudom završili, to je bilo još prošle godine, to su bajate priče.

0A0A3874

BONUS VIDEO: Ana Sević progovorila o odnosu sa Darkom Lazićem

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović