Login/Registracija

NERVOZNA I TANKIH ŽIVACA Nataša Bekvalac tokom najveće borbe šokirala: „Bože, ne podnosim muškarce“

Pevačica Nataša Bekvalac već dve nedelje vodi opasnu borbu sa zavisnošću od nikotina i sa svojim pratiocima na Instagramu redovno deli kroz kakve krize prolazi. Koliko joj teško pada što je ostavila cigarete svedoči i to što je počela mnogo da jede, toliko da je tokom noći čak kopala po smeću (VIŠE O TOME OVDE).

Njeno iskustvo o borbi sa porokom nasmejalo je mnoge korisnike Interneta, ali novosadskoj barbici to uopšte nije smešno, zbog čega se ponovo oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako se oseća. 

– Još malo pa će biti dve nedelje kako sam zauvek ostavila cigarete. Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog ali mi je i dalje jako teško – napisala je Nataša i dodala: 

– Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još uvek sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali… Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim!


– Imam problem i sa snom otkada ne pušim… Prvih nedelju dana prejedanje…Ovo je moja prva serija koju gledam kao nepušač – otkrila je pevačica na Instagram story-u, a ubrzo zatim šokirala novim izjavama.


– Isuse, pomozi mi da ne prožderem šerpu, aroniju i jaja i paradajz sa sve brufenom u vratima frižidera – požalila se ona, da bi kasnije kao novopečeni nepušač, kao grom iz vedra neba napisala: 

– Bože, koliko ne podnosim muškarce!


Na konto Natašine borbe sa porocima korisnici društvenih mreža već su počeli da smišljaju šale, a jedna od njih osvanula je i na pevačicinom profilu. 

– Lakše ostavila muža nego cigarete – glasi jedan od statusa, koji je Bekvalčeva potvrdila. 

– Istina- odgovorila je Nataša i time ponovo nasmejala korisnike društvenih mreža.


POGLEDAJTE I 

Nataša Bekvalac snima RIJALITI ŠOU O SVOM ŽIVOTU? Otkriveni svi detalji!

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić