Login/Registracija

„Nerviram se i brojim do sto“ Bane Bojanić progovorio o bratovom učešću u rijalitiju, povratku na scenu i porodici

Sin popularnog pevača Miloša Bojanića, Bane napravio je pauzu na estradi dugu čak sedamanest godina, a sada je napunio baterije i odlučio da ponovo dospe u sam estrdadni vrh.

Posle sedamnaest godina duge pauze teško je vratiti se na estradu, ali ja sam napunio baterije i smatram da svako ima svoje mesto na sceni. Svi me kritikuju na društvenim mrežama što sam se povukao na toliko dug vremenski period. Dok god je ono što ja radim interesantno publici koja sluša, normalno da ću im ja to pružiti i nadoknaditi propušteno – objasnio je pevač.

Novom pesmom kojom se Bane vratio na scenu, publiku je podsetio da negde daleko ipak ne mora da bude i bolje.

Od prilike je tako, ide baš uz mene. Svako će naći neku poruku za sebe, da li ljubavnu ili poslovnu. Pesme je radio Dragan Brajić Braja, on mi je radio i prvu pesmu, pa zašto bi menjali ekipu koja dobija – prokomentarisao je Bane.

Banetov brat Mikica Bojanić učesnik je rijaliti programa, a pevač je otkrio da li ga redovno prati kraj malih ekrana i da li mu smeta što učesnici u svađama često pominju porodicu Bojanić.

Biti javna ličnost je mač sa dve oštrice. Imaš one koji te vole i one koji te ne vole. To je sasvim normalno, ne mogu sve da ispratim jer često putujem, ali dobijam od fanova snimke koje prelistam kad stignem.

Iako je i Bane dobio ponudu da učestvuje u rijalitiju kao i Mikica, odlučio je da se drži podalje od toga jer je unapred predpostavio šta će se dešavati, pa ne želi da prolazi kroz takve situacije.

Ne bih mogao da izdržim da me neko zatvori bez telefona, to bi bilo strašno. Svi smo se „navukli“ na telefone, ne samo deca. Ne volim nepravdu i ne umem da ćutim, ne znam kako bi se snašao u rijalitiju, zaista. Na novinarske tekstove sam već oguglao iako su mi u početku veoma smetale i nervirao sam se. Moguće da je prva reakcija i dalje prisutna, ali izbrojim do sto i smirim se posle – objasnio je Bojanić.

Bane je odlučio da se na javnu scenu vrati u potpuno novom stilu i sa novim imiđom, a za ovu njegovu odluku odgovorne su ćerka i supruga.

Pa moramo da se menjamo s godinama. Obrijao sam bradu jer su mi ćerka i supruga reke da je to sada in- ispričao je pevač uz osmeh na licu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk