Login/Registracija

NEREALNO: Relja Popović progovorio o svađama u braku sa naslednicom Vesne Zmijanac

Naslednica Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović već godinama uživa u ljubavi sa popularnim reperom Reljom Popovićem, sa kojim ima dve ćerke Reu i Hanu.

Osim što su partneri u ljubavi, pevačica i reper su kolege na sceni te mnogi smatraju da nije ni malo lako raditi sa voljenom osobom.

Međutim, kod njih to definitivno nije slučaj, te je Relja otkrio kakav je njihovd odnos u četiri zida, a kakav na sceni.

– Nije teško kada si na sceni sa nekim koga voliš. Srećan sam što imam priliku za to. Zajedno smo nastupali na jednom festivalu i bilo je baš lepo. Mi se zaista odlično razumemo. Nikolija i ja se nikada nismo posvađali. Možda baš zato što se bavimo istim poslom – objasnio je tvrdeći da je kod njih ključ uspeha razumevanje.

Inače mnogi pevači pred nastup imaju svoje rituale, dok Popović svoje običaje ne bi tako nazao.

– Nemam rituale, samo mi je potreban mir. Volim tišinu i trudim se da se isključim koliko god je moguće i fokusiram se na to da nastup odradim najbolje što mogu- otkrio je Popović.

Podsetimo, u medijima se dugo spekulisao da reper i njegova tašta Vesna ZMmijanac nisu u dobrim odnosima zbog čega je Relja nedavno rešio misteriju i priznao šta ganajviše nervira kod pevačice.

-Vesna ima sličan ego kao ja!- priznao je i odgovorom iznenadio mnoge.

POGLEDAJTE I

Pevačica OTKRILA na koji način joj se UDVARAJU MUŠKARCI, pa nasmejala sve: „Ovi mlađi…“

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović