Login/Registracija

NEPROCENJIVA NOĆ ZA NIKOLINU KOVAČ: Stala rame uz rame sa legendom narodne muzike u krcatoj areni

Od kada je snimila duet sa Halidom Bešlićem, Nikolina Kovač pokrenula je novu epohu u svojoj muzičkoj karijeri koja traje već jednu deceniju. Kruna uspeha desila se baš sa njim i to u krcatoj Areni u Zagrebu zbog čega pevačica ne može da dođe sebi.

Kakva veličanstvena noć u prepunoj zagrebačkoj areni, toliko emocije, toliko ljubavi, toliko predivne energije na jednom mestu. Mogu samo reći da sam preponosna na mog čika Halida koji je još jednom pokazao svoju posebnost koja pleni. Bila mi je ogromna čast i zadovoljstvo deliti binu sa ovakvim čovekom, sa ovakvom zvezdom, zato beskrajno hvala i u moje ime svim predivnim ljudima koji su učinili da ovo bude jedna magična noć, noć koju ću pamtiti celog života…- poručila je Nikolina vidno ponosna.

Nikolina je pred dupke punom arenom ređala hit za hitom, a poseban trenutak za publiku, ali i nju samu kada je rame uz rame stala sa Halidom i otpevala njihov duet. Publika ih je ispratila od prvog do poslednjeg stiha, a veličanstveni momenat ispratila gromoglasnim aplauzom.

-Kakva noć, ovo je neprocenjivo- kratko je poručila pevačica čiji utisci i dalje ne jenjavaju.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović