Login/Registracija

NEPREPOZNATLJIVA: Njena PROMENA je jedna od NAJVEĆIH TRANSFORMACIJA na estradi (FOTO)

Mnoge javne ličnosti najradije bi izbrisale fotografije da početka karijere, dok su mnogo ređi oni koji ih pokazuju sa ponosom. Posebno kada je reč o pevačicama koje su mahom promenile fizički opis gotovo do neprepoznatljivosti.

Iako drugo vreme i nekadašnja moja nose svoje breme,mnoge su se podvrgle popularnim estetskim zahvatima i potpuno izmenile lik.

Novosadski zvrk, kako su je zvali na početku karijere ne iste ogli da povežete sa Darom Bubamarom kakvu znate danas.

Kada se pojavila na estradnoj sceni bila je smerna devojčica, dok je danas poznata po plavoj kosi koja je njen zaštitni znak i atraktivnim stajlinzima koji u prvi plan iskazuju njene bujne atribute.

Ko je i jednom posetio njen nastup uverio se da je Dara uvek raspoložena na sceni, a atmosferu diže do usijanja.

Možda jedna od retkih koja je uvek bez dlake na jeziku, te ni u jednom momentu se ne libi da kaže ono što misli zbog čea je danas jedna među omiljenim pevačicama među publikom.

Podsetimo, Dara je silikonske grudi ugradila pre više od deset godina, nakon čega ih je nekoliko puta menjala.

Zbog najnovijih fotografija, mnogi tvrde da se operisala nos, jagodice, uradila botoks i brojne sitne intervencije na licu zbog kojih izgeda mnogo mlađe.

– Jeste, promenila sam i pol- jedino je što je fplkerka izjavila nakon tih navoda, ne želeći ni da potvrdi, ni da demantuje brojne glasine.

Foto: Printscreen/ Instagram,
Autor: J. Jović