NEMA DALJE: Zbog jednog Bekutinog hita Milicu Jokić upoređuju sa starom pevačkom gardom (VIDEO)

Milica Jokic

Iako je učestvovala u talent šou programima „Neki novi klinci“ i „Zvezde Granda, gde je ostvarila odličan plasman i dobila popularnost, čak se oprobala i u grupi „Ministarke“, čini se da je vreme Milice Jokić tek sad došlo.

Talentovana Milica stasala je u pravu lepoticu i pevačicu koja danas važi za jednu od traženijih. Tome je doprineo njen bogat muzički repertoar i raskošni vokal kojim može da parira čak i starijim kolegama.

Ono po čemu može da se izdvoji jesu stari-dobri narodnjaci koje njena generacija slabo izvodi i uopšte ume da peva. A lepa Mica to radi maestralno što je i dokazala gostujuću u emisiji „A sad malo mi“.

Milica Jokic 1

Osim hitova Cece Ražnatović i Snežane Đurišić, Milica je uživo maestralno otpevala pesmu „Sve sam stekla sama“ od Ane Bekute, što je oduševilo mnoge, te je njen snimak ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

I dok su svi mahom komentarisali njen glas i odabir pesama, bilo je i onih koji nisu mogli da ostanu imuni na njeno dostojanstveno držanje na sceni.

„Mlada, lepa, odlično peva“, „Svaka ti čast, ti si budućnost naše scene“, „I prelepa i pretalentovana“,“Bože, kakve oči ima“, „Naslednica naših kraljica narodne muzike“, „Ponašanja i pevanje- čista desetka“, samo su neki od komentara ispod videa.

Kako je Milica otpevala Bekutin hit možete da poslušate u videu, a komentar da ostavite ispod teksta.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I. Ankić