„Neko krišom pije alkohol u kući, svi sumnjamo na mene“, Ana Nikolić ne prestaje da šokira, javnost zabrinuta za njeno stanje (FOTO)

ana nikolic instagram

Pevačica Ana Nikolić često je na meti kritika zbog svog ponašanja u javnosti, a mnogi to pripisuju i alkoholu. Nikolićeva, iako ne voli mnogo da priča o tome, voli da se šali na svoj račun i pijanstvo.

Tako je na svom Instagram storiju podelila objavu koja je trebala da zasmeje mnoge, ali je umesto toga zabrinula javnost.

ana nikolic 112

 Neko krišom pije alkohol u kući, svi sumnjamo na mene – pisalo je u objavi koju je podelila Ana.

jsiw

Podsetimo, Ana je nedavno, pričajući o svojoj porodici, otkrila kako je njen deda umro od alkohola i da je ona taj deda u porodici.

Moja baka se razvela pre 100 godina, kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je deda bio alkoholičar. Ja sam taj deda, on je čovek umro od alkohola.

Bio je vaga u horoskopu, kao i ja. Ja verujem u taj ženski rodoslov. Ja sam pokušala da izbegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK. Pomešao se pogrešan DNK, šta da radim – istakla je Ana kroz smeh u emisiji „Magazin In“ Sanje Marinković.

BONUS VIDEO- Poznati o Aleksandri Prijović:

NE PROPUSTITE I :


Foto: Instagram,
Autor: S. Č.