„Neke su udate“, Elektra Elite bez dlake na jeziku progovorila o prostituciji na javnoj sceni (VIDEO)

Elitna prostitucija je već dugo jedna od glavnih tema u medijima, mada malo ko o tome otvoreno govori kao što je to nedavno učinila Elektra Elite.

Bez dlake na jeziku priznala je da godinama radi kao prostitutka u Švajcarskoj, ali i da je takozvana elitna prostitucija i te kako prisutna na domaćoj javnoj sceni.

-Devojke koje se bave ovim poslom u Srbiji, ima ih puno, neke su udate, neke su majke, a neke ne žele da to ikada sazna njihova familija. Bave se skriveno. One nikada neće da izađu na videlo, ali će od velike pomoći biti za sve devojke ako se legalizuje prostitucija. Legalizaciju je teško ovde sprovesti jer tu su zakoni, crkva. Ipak, postoje neke druge stvari koje mogu da se naprave da bi mogle da rade normalno– počela je priču, a potom uspela sve da šokira jednom informacijom.

Balkan trenutno broji 35 000 prostitutki. pa zamislite taj broj, to su dve pune arene, kao jedan grad, a niko nije registrovan i zamislite koliko para država gubi. Paušalni porez će morati da se plaća, kao što ja u Švajcarskoj što plaćam -istakla je za Grand.

jfnfc 768x435 1

S obzirom da je pojam „elitna prostitucije“ veoma čest, Elektra se nije libila da do detalja objasni šta to zaista znači.

-Elitna prostitucija ne postoji nigde u svetu, postoji samo prostitucija, to su seksualne radnice. To su samo epiteti da bi nešto zvučalo lepse. Ono što postoji jesu elitni klijenti. Ako je neka devojka bila u kombinaciji sa nekim malo poznatijim, ona to nazove elitna, to nema veze sa vezom. Sve su prostitutke jednake, sad da li jedna radi za 200 dinara, a druga za 5.000 evra, obe su prostitutke, razlika ne postoji, sve su iste-objasnila je Elektra.

299794804 447070020482842 6902950502437801901 n
Instagram/electra.elite

Podsetimo, pre godinu dana u medijima je kao bomba odjeknula vest da je Elektra Elite uhapšena u Cirihu, nakon čega se oglasila, i us vom stilu poručila da će obelodaniti sve, bez ikakvog uvijanja budući da je publika na to od nje i navikla.

elektra elite o prostituciji 768x429 1

BONUS VIDEO: Ovako izgledaju Grandove pevačice i voditeljke na plaži

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović