„Nekada ti je muka od života“, Marina Tadić progovorila o porodici i majčinstvu: „Dojenje je teško“

marina tadic

Pevačica Marina Tadić poznata je kao veoma emotivna žena, a za Grand progovorila je o raznim aktuelnostima iz svog života o kojima je do sada retko javno govorila, dotakla se i teme o majčinstvu, a otkrila je i kako se nosi sa emocijama, kolio često zaplače i zbog čega.

Svako u životu ima taj period kada plače. Prosto svakom naiđu takvi dani, jednostavno ne moraš ni da imaš veliki razlog da zaplačeš, možeš jednostavno da zaplačeš zato što ti je muka od života. Stalno negde jurimo, trčimo i žurimo. Prođe nam vreme, a ni ne znamo gde je prošlo. Mislim da se jednostavno vreme ubrzalo, čak i kada usporimo tempo. Stalno iznosimo neke tvrdnje, a onda u novinama izlaze razni naslovi o mojim teorijama – rekla je pevačica kroz osmeh.

MARINA TADIC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 52 ok

Marina je veoma posvećena majka, a kao takva pevačica je odlučila da svoje dete još uvek ne upisuje u vrtić. Ćerki je pružila svu pažnju i ljubav, ali joj je sa druge strane najveći autoritet.

Da, tata je popustljiv, pa zato ja moram da izigravam lošeg policajca. Odlažem odlazak u vrtić samo zato da bi ona još malo ojačala i porasla, pa ću je poslati u vrtić. Veoma sam joj posvećena, moj posao nije od jedan do tri, pa mogu prilično da joj se posvetim, mislim da imam pravo na to da se bavim svojim detetom. Želim da je naučim svim stvarima koje mislim da su važne i da provedem sve te neke trenutke sa njom, da uživam – objasnila je pevačica detaljno.

7461295979f9932c67043bda23046608230154f9

Istraživanja pokazuju da tek svaka deseta žena u Srbiji doji svoje dete, međutim Marina ne spada u tu skupinu jer je ona jedna od retkih dama sa estrade koja je odlučila da doji svoje dete, a sada je i javno progovorila o ovoj temi.

Dojenje je veoma teško, ali prosto ja sam takva žena koja na prvo mesto stavlja svoje dete. To je moja odluka. Moja majka je dojila mene i moju sestru i znam koliko je to bitno kako bi se majka i dete povezali. Prosto sam staromodna majka, sve mi je bilo bitno, te da joj se ne iziritira koža, te da joj kukići budu u redu. Prosto milslila sam da je to normalno i da to tako treba – zaključila je Tadićeva.

BONUS VIDEO- Pevačice sa prirodnim grudima:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić