Login/Registracija

Nekad je plesala u Grandu, sad se dotakla saradnje sa Popovićem: „Dogovorili smo se u 5 minuta i više se nismo videli“

Dunju Flesh upoznali smo krajem devedesetih kada je sa Sanijem i Natalijom činila grupu „Trik FX“, a nakon raspada ovog sastava, nastavila je plesačku karijeru i otvorila plesnu školu, dok je pevačku zapostavila, zbog čega je na kraju i završila u Grandu.

Jedan poziv estradnog maga Saše Popovića učinio je da Dunja nastavi da se bavi televizijskim poslom, ali kao koreograf plesačicama tada popularnog „Grand šoua“.

Sedamaest godina kasnije pevačica i plesačica prisetila se susreta sa Popovićem i otkrila kako je došlo do toga da sa devojkama iz svoje škole pleše u njegovoj emisiji.

-Davne 2005. i 2006. godine sam bila koreograf Granda i prezadovoljna sam saradnjom sa Popovićem. Sa ljudima koji su profesionalci kao što su Saša, i koji zna svoj posao, dogovaram se u dve rečenici. Saša i ja smo se dogovorili u jednoj rečenici, za pet minuta potpisali ugovor i posle se više nismo viđali, osim na snimanju. Bilo je besprekorno, uveli smo nove i drugačije kostime kako bi se razlikovali od Grandovih balerina i Simjonov folklora. Ulagala sam u to jer sam želela da budemo drugačiji, a saradnja je bila fantastična -prisetila se Dunja i otkrila zbog čega je morala kasnije da zatvori školu plesa.

Najvažnija stvar je da više nam velikih šou programa, nema muzičkih emisija, niti koncerata, zato sam zatvorila školu i počela da se bavim treningom. Ja sam Hitler tako da je to još gore – istakla je sadašnja pevačica grupe „Luna“ koja danas svoje plesačko, a i pevačko znanje primenjuje na nastupima sa Čedom Čvorkom.

Foto: Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić