„Nekad čovek može i da pogreši“ Šerif Konjević progovorio o duetu sa poznatom koleginicom, pa se dotakao svojih pesama: „Tada nisam imao pravo glasa“

Vozni park Serifa konjevica

Pre nešto više od godinu dana Šerif Konjević snimio je duet sa popularnom pevačicom Janom Todorović pod nazivom „Ja sa tobom želim sve“, a iako je numera naišla na dobar odaziv publike, pevaču se po svemu sudeći nije dopalo kako je ona generalno prošla.

Šerif je naime gostujući u jednoj emisiji na TV Pink progovorio upravo na ovu temu.
-Nekad čovek može i pogreši, ali dobro! Što se tiče te pesme, ona je dobra, ali mogla je bolje da prođe. Sada sprema jednu novu duetsku pesmu koja se nadam da će imati više uspeha – rekao je Šerif pa otkrio i da li se kaje što je snimio neke pesme u karijeri.

SERIF KONJEVIC NNK SNIMANJE 29032023 FOTO MUNJA 45 ok

-Ne kajem se ni za jednu pesmu koju sam snimio! Postoje pesme koje mi se nisu dopale ni tada, nisam ih ni pevao, neću ih ni pevati. Uglavno su to pesme sa početka karijere kada su mi drugi birali šta da snima i kako. Tada nisam imao pravo glasa – zaključio je Šerif za Pink.

Vozni park Serifa konjevica 2

Podsetimo, Šerif je nedavno u razgovoru za Grand objasnio u stilu pravog diplomate da ne vidi nekog pevača koji bi mogao da ga nasledi na estradnoj sceni.

-To je teško pitanje. Svim pevačima koji se bave ovim poslom i koji imaju emociju u glasu i koji žele da budu neko koga će ljudi slušati bih poručio isto – moraju da više da se bore. U svakom poslu moraš da budeš borac, ne samo u muzici. To mora trajati, mora se raditi na tome. Auto ne ide bez goriva i ni mi ne možemo funkcionisati ako ne uzimamo ono što nam treba – rekao je Šerif za Grand nedavno.

BONUS VIDEO: Šerif Konjević: „Još uvek nemam naslednika u muzici“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić