Login/Registracija

Nedu Ukraden izenadio neočekivani susret sa starim „mladim“ prijateljima na slovenačkom primorju: „Kad sretneš kolege“ (FOTO)

Da su prijateljstva na estradi moguća dokazao je i susret troje pevača u Kopru. Neda Ukraden, Milica Todorović i Darko Filipović susreli su se u ovom gradu na slovenačkom primorju, provevši letnje popodne u prijatnom ćaskanju na obali mora.

Neda Ukraden se pohvalila ovim neočekivanim susretom, ne štedeći emocije.

-Kad dođeš na ovako radno mesto, uz more i sunce, sa uzivanjem pevaš ! Još kad sretneš kolege – poručila je Neda u objavi na Instagramu koja je te večeri imala nastup u Sloveniji.

Pevačica nije krila oduševljenje lepo provedenim popodnevom na primorju u društvu mladih kolega, a susretom se pohvalio i Darko, koji je objavio zajedničku fotografiju na svom storiju.

Identičnu fotografiju je objavila i Milica, a susretu sa Nedom najpre je prethodio susret mladih kolega, koji je bio pun prijateljskih emocija.

-Sudbino sestro – napisala je Milica Todoroviću u opisu svoje objave, dok je Darko naglasio kakav je odnos između dvoje pevača:

-Prijatelji zauvek – napisao je Darko na engleskom jeziku.

Neda je nedavno za Grand otkrila i šta je potrebno da bi neko imao impozantnu karijeru poput njene, a nada se i da će neko od mladih prijatelja dostićinjen uspeh.

-Sreća je svakako potrebna. Ali za sreću se morate izboriti. Jer ako vam je bog da o šansu, a dao vam je čim imate talenat, kao i ljubav prema muzici, onda je potrebno malo zgrabiti te trenutke odlaska, takmičenja, audicija. Ljudima se vrlo često ne da. Drugo, mnogi su počeli karijeru u kafani i tamo će i završtiti a ogoi su mnogo više. Prosto možda su bili zadovoljni svojim ispodprosečnim plasmanom svoga talenta. Ali tu je nezahvalno biti i sudija i davati savete. Neko voli toplinu doma a karijeru prpušta nekima poput mene koji su ceo život na točkovima.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić