Login/Registracija

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ za jednu noć zaradio stan u Beogradu, pevač otkrio cifru od koje će vam se zavrteti u glavi

Nije tajna da mnogi estradnjaci zarađuju na nastupima i privatnim veseljima vrtoglave cifre, a mnogi to i ne kriju. Iako retko govore o ciframa, pevač Nemanja Nikolić javno je istupio sa brojkom koju je ostvario na jednoj „tezgi“.

Pevajući jednu pesmu, najveći bakšiš koji sam dobio za 20 godina karijere je 67.000 evra za noć. Podelio sam sa muzičarima na ravne časti – izjavio je folker ranije za Republiku, ali nije želeo da otkriva detalje sa ovog slavlja.

Nemanja Nikolić proslavio se učešćem u „Zvezdama Granda“ 2004. godine. Tačnije pevač je bio prva generacija ovog takmičenja gde je scenu delio sa Tanjom Savić, Darkom Filipovićem, Banetom Mojićevićem, Slavicom Ćukteraš i Stevanom Anđelkovićem. Njegovi najveći hitovi su „Drugarice“ i „Da se napijem“.

U razgovoru za Grand portal, Nemanja je nedavno otkrio u kakvim je sada odnosima sa kolegama koje su činile prvu postavu „Zvezda Granda“.

Stevan mi je kum, krstio je moju decu. Sa svima sam ostao u dobrim odnosima – ispričao je Nemanja za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk