Login/Registracija

Neda Ukraden OBJAVLJUJE KNJIGU koja će svetlost dana ugledati kod nas, ali i u CELOM SVETU!

Pevačica Neda Ukraden pohvalila se da je napisala knjigu koja će uskoro ugledati svetlost dana, kako na našim prostorima, tako i u svetu.

– Knjiga će doživeti izdanje i u Americi i na nemačkom govornom području, našli smo izdavača, našli smo i sponzore i jako sam prijatno iznenađena što su ljudi tako divno reagovali i u Americi. Finiširamo te pripreme i nadam se da će na proleće da izađe – ispričala je pevačica u emisiji „Grand news“.

Važi za jednu od najobrazovanijih pevačica kod nas, te je otkrila i to da li su joj diploma i obrazovanje pomogli u bavljenju estradnim poslom.

– Ja da nisam htela da se školujem ne bih se školovala, nije mene niko tukao po ušima, sad deliti savete nekome malo je pretenciozno, a ja ne bih htela da bude tako… U svakom slučaju svakom savetujem da koliko god može nauči što više stvari u životu i za svoje lično obrazovanje, ali i za profesiju, jer stalno moraš učit, i mora čovek biti apdejtovan, ali nije škola samo skup znanja to je malo i treniranje duha, discipline i podizanje tog intelekta… U svakom slučaju mislim da je mnogo bolje biti obrazovan, nego neobrazovan – objasnila je Neda.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić