Login/Registracija

Neda Ukraden jednim potezom ujedinila estradu: Zvezde odmah skočile na noge (VIDEO)

Ako je sudeći po noći koja je iza nas niko ne ume da napravi atmosferu kao Neda Ukraden koja je svojim glasom priredila spektakl na jednoj glamuroznoj žurci.

Naime, magazin „Helloo“ je na proslavi svog rođendana okupio veliki broj pripadnika estrade, glumačke elite, ljudi iz sveta šoubiznisa i sporta, među kojima je bila i Neda. Pevačica se pojavila u glamuroznoj crvenoj haljini i osim svojim izgledom zasenila je i provodom koji je priredila kao od šale.

Iako se na estradnom nebu šuška o brojnim nesuglasicama i neprijateljstvima među pevačima sinoć nije delovalo tako, bar ne dok je Neda pevala. Svi su bili na nogama i koleginicu ispratili od prvog do poslednjeg stiha svake pesme, a tome svedoče i videi na društvenim mrežama gde smo se uverili da su svi đuskali kao jedan.

Atmosfera je došla do usijanja kada je zapevala dobro poznati hit „Nisam ti ja baš bilo ko“ te su se ispred bine nacrtali svi. Među onima koji su najviše igrali sigurno su bile Seka Aleksić, Jelena Karleuša, Milica Pavlović, Ilda Šaulić i Goca Tržan.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović