Login/Registracija

NEDA UKRADEN: Dvostruka promocija i gala veče!

Neda promovisala „Ljubavnika“ i album sa čak 19 pesama, na kome je radila čak četiri godine! Pesme su žanrovski različite, autori brojni, a naslov CD-a koji je Neda objavila za Pop Music je „Terapija“

P1510092

Kraljica pop muzike Neda Ukraden upriličila je gala večeza svoje kolege, prijatelje iz čitavog sveta, brojne autore i saradnike, povodom dvostruke promocije za novi album „Terapija“ i novi spot „Ljubavnik“.

Uz prisustvo velikog broja medija iz čitavog regiona, nije nam promaklo da su među Nedinim zvanicama bili i predstavnici diplomatskog kora, te da su brojni gosti uživali u Nedinim interpretacijama te večeri. Slavljenica je blistala u haljini Aleksandra Mek Kvina, a veče je otvorila pesmom „Dobro došli, šampioni“. Pre nego što je Neda stupila na scenu prisutnima se obratila Lepa Brena lično ispred Grand produkcije i Pop Music-a, a nešto kasnije i Saša Popović, koji je opravdano kasnio.

_MG_9487

Posebno dirljiva i emotivna bila je scena kada su izneli tortu i kada su se Nedi, osim njenih najbližih ćerke i zeta, pridružili Lepa Brena i Saša Popović. Uz taktove pesme „Boli, boli“ usledila je torta od čak 14 kg i vatrometom! Lepa Brena se latila mikrofona i zapevala Nedinu pesmu „Zora je svanula“ a nakon torte, prisutni su mogli da pogledaju video ostvarenje za spot „Ljubavnik“.

_MG_9232

Gala veče za pamćenje, onakvo kakvo se od Nede i očekivalo, ali i brojne kolege učinili su da se svi sjajno zabave i da se u Vili Jelena proslavi umetnost onako kako dolikuje!

Tekst: Ivana Đorđević/Foto: Zoran Kuzmanović Munja

_MG_9282