Login/Registracija

Nećete verovati šta je NASLEDILA Goga Sekulić: “Ne smem da kažem koliko je“

Pevačica Goga Sekulić već godinama uživa u lagodnom životu, neki bi čak rekli luksuzu, ali je kako kaže sve stekla sama, vredno i predano radeći svoj posao

Ali da nije tikva bez korona, govori činjenica da su pevačica i njena rođena sestra nasledile veliko bogatstvo u Crnoj Gori.


– Sestra je dobila kuću na moru, a ja sam dobila planinu u Mojkovcu- ispričala je Goga u emisiji “Zvezde Granda Specijal“ pa dodala:

– Ne planinu bukvalno, više brdo, ali ne smem da kažem koliko je to brdo. Mnogo hektara ima (smeh).

A na pitanje šta planira da uradi sa tolikom zemljom, Sekulićeva odgovara:

– Pa mislila sam neki rafting. Mislim u budućnosti, kad se ode u penziju mora nešto da se radi, pevaću sa brda- našalila se ona.

Podsećanja radi, pevačica se nedavno razvela od 15 godina mlađeg supruga Uroša Domanovića, sa kojim je ostala u dobrim odosima, a o čemu je i govorila u istoj emisiji.

– Da ne verujete ali ništa se nije promenilo, pošto smo poslednjih godinu i po dana bili fizički razvojeni. On ne voli puno da se eksponira i uvek sam to poštovala, mi skoro više od 8 meseci nismo zajedno i ispoštovala sam da se ne priča puno o tome, zamolio je da zbog deteta i naših porodica to ostane što diskretnije. Uroš je u Cirihu, sin i ja smo ovde– izjavila je pevačica.

Autor: T. Bogavac