Login/Registracija

Nećete verovati koje javne ličnosti su isto godište: Dve pevačice su veliko iznenađenje

ipiccy image 35 1

Pre nego što je internet zavladao mnoge poznate ličnosti su krile svoju ličnu kartu kao zmija noge, a s obzirom na to da je danas lako doći do podataka kada je ko rođen, iznenadili biste se da su pojedine javne ličnosti iste godine došle na svet.

Malo ko bi rekao da su folk pevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja i njena koleginica Severina Kojić rođene iste godine.

stoja i severina

Članica žirija „Zvezda Granda“ Ceca Ražnatović oduvek je ponosno isticala svoje godine, iako mnogi misle da izgleda mlađe. Folk diva rođena je 1973. baš kada i pevačica Aleksandra Kovač.

ipiccy image 8 2

Vršnjakinje su i Viki Miljković i Aleksandra Radović, ali i Seka Aleksić i Emina Jahović.

Pop pevačice koje su se proslavile devdesetih godina Goca Tržan i Anabela Atijas imaju istu godinu rođenja, a Anabela danas važi za jednu od najmlađih, ali i najseksipilnijih baka na estradi.

Još jedan zanimljiv generacijski par su Ivana Peters i Tina Ivanović koje su rođene 1974. godine, baš kada i Viki Miljković i pop zvezda Aleksandra Radović.

ipiccy image 10 4

Najveća regionalna zvezda Zdravko Čolić i i folk zvezda i nekadašnji pobednik rijalitija Miloš Bojanić osim ljubavi prema muzici dele i istu godinu rođenja u ličnoj karti. Obojica su rođeni 1950. godine, a priznaćete da Čola izgleda makar za nekoliko godina mlađe.

ipiccy image 11 2

Mnogi pamte seksipilna izdanja Goce Božinovske iz devedesetih godina. Iako su godine učinile svoje često se može čuti da je pevačica zadržala status jedne od najlepših na javnoj sceni, ali na crtu joj osim izgledu i po godini rođenja može stati Zorana Pavić.

Iako furaju potpuno drugačiji fazon Marija Šerifović i Mia Borisavljević rođene su 1984. godine, a dvadeset i četiri godine pre njih na svet su došle Bebi Dol i Zlata Petrović.

ipiccy image 12 4

A da li biste pretpostavili da su Žena zmija i loto devojka kako su je mnogi nazivali isto godište? Ako niste shvatili, reč je o Vesni Zmijanac i Suzana Mančić!

Dve pevačice već godinama nose titulu jedne od najtraktivnijih, a i rođene su iste godine. Sudeći po izgledu Ane Nikolić i Jelene Karleuše verujemo da su jedan od retkih generacijskih parova kojima biste dali isti broj godina.

ipiccy image 13 2

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović