Login/Registracija

NEĆE DA LAŽE NAROD Darkova verenica priznala: „Na pauzi smo, nismo se ni čuli“

Nakon sinoćne drame na autoputu u kojoj je priveden pevač Darko Lazić oglasila se njegova verenica Barbara Bobak koja je rešila da baci sve karte na sto i otkrije pravu istinu o njihovom odnosu.

– Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih tonazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke doneti- objasnila je pevačica, a zatim dodala:

– Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli i apsolutno ne znam šta se dogodilo. I zato ću vas zamoliti da mi date malo prostora. Hvala na razumevanju- istakla je u saopštenju za medije.

Pre samo nešto više od dva meseca, Darko je zaprosio Barbaru i u više navrata istakao da planiraju svadbu.

Podsetimo, noćas je Darko Lazić priveden kada je svojim automobilom jurio na autoputu 117 km na sat gde je ograničenje brzine 80 km na sat. Nakon što su ga presretači zaustavili, testiran je na alkohol i drogu. Kako su oba testa bila ozitivna Lazić je priveden, a daljom kontrolom utvrđeno je da mu je vozačka dozvola oduzeta davne 2013. godine.

Kako se trenutno spekuliše, pevaču za ovaj prekršaj preti čak i zatvorska kazna, budući da je osim opzitivnog testa na drogu, imao 0.91 promil alkohola u krvi.

POGLEDAJTE I

DIVLJAO NA AUTO PUTU: Priveden Darko Lazić, ovo su detalji

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović