Login/Registracija

NE TRENIRA I JEDE BUREK U POLA NOĆI: Jelena Rozga otkrila tajnu dobrog izgleda, JEDNU STVAR NIKADA NE KONZUMIRA

Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga proslavila je 45. rođendan na jugu Srbije drugog dana leskovačke Roštiljade i to sa publikom, pevajući svoje hitove, a tom prilikom od fanova je dobila cveće, tortu i poklone.


Iako je uveliko zagazila u petu deceniju, ova pevači važi za jedno od najnegovanijih žena na ovim prostorima, a sada je otkrila i svoje male tajne.

– Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstvno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam- tvrdi Rozga.


Njen besprekoran, porcelanski ten postao je njen zaštitni znak, a skrivanje od sunca još jedan dokaz koliko prekomerno sučanje utiče na kvalitet kože.

– Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja- kaže pevačica.


Kada govorimo o njenoj lepoti nezaobilazno je pomenuti i njenu vitku figuru, za koju ipak nisu zaduženi naporni treninzi.

– Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi „Magazin“, pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem bure, popijem jogurt i legnem da spavam- sa osmehom ističe Jelena za Prvu.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić