Login/Registracija

“Ne razumem roditelje koji decu ostavljaju dadiljama“: Bojana Barović kaže da je strog roditelj a evo kakav je Nikola! (FOTO)

Ova godina ima veliku simboliku za bračni par Nikolu Rokvića i Bojanu Barović jer obeležavaju deceniju zajedničkog života i četrvtu godišnjicu braka.

Oni uživaju u porodičnoj idili sa ćerkom Leonom i sinom Simeonom, a u intervjuu za magazin Gloria, Bojana otkriva u kakvom okruženju rastu njena deca i kakvi su ona i Nikola roditelji.

“Ja sam stalno kod kuće dok Nikola nije zbog poslovnih obaveza. S tim u vezi ja sam strog roditelj, jer bi bilo bezveze da on trenira strogoću kada tek uveče dođe kući. Zato im on čita priče, igra se a ja sam autoritet“ počinje priču manekenka.

Kaže da je mislila da će lako postići obaveze oko dva deteta ali se ipak prevarila- Sa Leonom nisam imala nikakvu pomoć, naši su je čuveli jako retko, i kad je došao Simeon mislila sam da ću moći međutim to je nemoguće– priča Bojana ali ipak dodaje da ne razume roditelje koji sve prepuštaju dadiljama- Ne razumem kada ostavljaju decu na čuvanje drugim ljudima da bi oni “živeli život“. Nikoli i meni prija kada smo sami, odemo na ručak ili večeru ali najviše volimo da provodimo vreme sa našim mališanima.


Oboma im je kaže institucija porodice jako važna, i trude se da to prenesu na decu- Mi potičemo iz stabilnih porodica. Sretala sam mnoge ljude koji su krenuli lošim putem, i to su upravo oni koji dođu iz razorenih porodica. Ako deca odrastu na čvrstim temeljima i ako im od malena usadite neke vrednosti, da budu časni, pošteni i dobri ljudi, onda će teško posrnuti u životu.

POGLEDAJTE I:

Rokvići porodično posetili OVO SVETO MESTO, a od fotografija zastaje dah! (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac