Login/Registracija

„Ne možemo da se poredimo“ Katarina javno iznela mišljenje o Tei Tairović, ovo sigurno niste očekivali (VIDEO)

Pevačica Katarina Živković nekoliko dana pre dočeka najluđe noći u godini priznaje da oseća novogodišnju euforiju, ali i da sa nestrpljenjem očekuje 2023.

-Jedva čekam da ispratim ovu godinu, imam baš neki dobar osećaj kada je 2023.– priznala je pevačica.

Katarinu smo navikli da viđamo u provokativnim odevnim kombinacijama, pa nas je zanimalo da li će možda iznenaditi publiku i na nastup doću u potpuno opuštenom izdanju.

Doćiću obučena zato što obično uvek imam kaput ili jaknu, ali ću ispod toga nositi haljinu, sigurno je da neću pevati u harmerkama – rekle je Živkovićeva.

Pored Katarine na istom mestu nastupiće i Tea Tairović, pa nas je zanimalo može li Kaća da joj parira svojim igranjem jer je poznato da Tea publiku uvek iznenadi nekom novom koreografijom i trbušnim plesom.

Ne, ne mogu da joj pariram nikako. Ona je tu definitivno broj jedan i totalno smo drugačije što se tiče naših nastupa -priznala je Katarina.

Za kraj Katarina nam je otkrila svoju novogodišnju želju, tačnije šta bi želela da joj Deda Mraz ostavi ispod jelke.

Ne može Deda Mraz puno da mi pomogne, uglavnom se sve ja pitam. Da li ću nešto da ostvarim ili ne zavisi isključivo od mene, od toga da li sam lenja ili ću biti vredna. Želim da se potpuno posvetim novom CD-u i da rezultat bude savršen, baš onako kako sam ja to i isplanirala u svojoj glavi– rekla je pevačica kroz osmeh na licu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk