Login/Registracija

„NE DAJ BOŽE DA TRAŽIM PARE OD ĆERKE“ Topalko priznao da je smotan za posao

Pevač Milan Topalović Topalko priznaje da je njegova ćerka Helena mnogo sposobnija na poslovnom planu od njega, a od kada se udala sa suprugom je započela novi biznis koji joj odlično ide.

– Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem… Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje – rekao je Topalko u emisiji „Grand news“ i otkrio da li je nekada tražio finansijsku pomoć od ćerke:

– Ne daj bože da dođem u situaciju da idem da tražim pare od ćerke. 


Helena se u septembru ove godine udala za izabranika Dragana Aleksića, a Topalko o zetu ima samo reči hvale.

– Ja Gaga stvarno volim, on je čovek koji je po osobinama kao da sam ga ja napravio, više liči nego Helena. On može ne daj bože sa Helenom sutra i da nema neki odnos, ali sa mnom će imati, jer ja ga gledam kao čoveka, ne samo kao supruga moje ćerke – rekao je pevač.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić