Login/Registracija

NE CVETAJU SVIMA RUŽE! Bane Bojanić progovorio o BANKROTU: „MORAO SAM DA SE ZADUŽIM“

Poznati pevač Bane Bojanić, sin popularnog folkera Miloša Bojanića otvorio je dušu i priznao kako je godinama zarađivao u Americi. Poznato je da je vlasnih hita „Kunem te stranče“ godinama sa porodicom živeo u preko okeana, ali se nedavno vratio u Srbiju gde planira da nastavi uspešnu muzičku karijeru. 

e30ebc9c5a7b4ed1fddc66bdbaed8cf2a1b13e92

Pevač je priznao da je decenijama naporno radio, da je morao čak i da se zaduži i da je „američki san“ teško ostvariv.

– Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da sam radio i nastupe, po klubovima, crkvama u svakom gradu u Americi. Onda sam napravio grešku kada sam prihvatio da radim svadbe. To je katastrofa. Pogotovo kad su krenule društvene mreže. Ne pocenjujem nikoga, ali alkohol nekoga baci na veselje a nekoga na agresiju. Te tamo koje bace na agresiju, zabranio bih im zakonom alkohol rekao je i istakao da je 2009. godine pokrenuo biznis koji ga je doveo do bankrota. 

1a10fef7fbeb1a7641ea60e3b6ad2e5bc8075ef5

Kaže da mu nije bilo lako, ali da se uz podršku porodice izvukao iz finansijskih problema, pogotovo kredita čija je rata bila čak 200.000 dolara.

– Imao sam oko 50- ak kamiona, onda sam ih prodao. Morao sam da se zadužim i da dignem kredite. Sračunajte 200.000 puta 50 kamiona. Imao sam ogromne rate za kamione i prikolice, da ne pričam o osiguranju i platama. Ja sam 2009. imao prvo imao 7,8 kamiona pa sam bankrotirao. Na teži način sam morao sve to da naučim. Kako dolaze pare, to je bilo sve široko. Jedan drug me je uveo u posao. Kada sam video kako on živi, odlučio sam da se bavim time, ali on je meni objasnio samo lepe strane posla. Kada sam bankrotirao, video sam i druge strane tog posla – ispričao je Bojanić u emisiji „Puls Srbije“.

Nakon povratka u rodnu zemlju, pevač za Grand Online govorio o životu u Americi, što možete da pogledate u nastavku.

Njegov otac Miloš Bojanić nedavno je ugostio našu ekipu na crnogorskom primorju i otkrio da će vilu naslediti mlađani Mikica Bojanić. Kako izgleda njegov dom u Baošićima pogledajte u videu. 
Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković/ Kurir